O HALMED-u

Rezultati natječaja

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto glavnog savjetnika za ocjenu dokumentacije o lijeku u Odsjeku za ocjenu kakvoće lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto odabrane su kandidatkinje Mirna Galović, mr.pharm. i dr.sc. Maja Lusina Kregar, mr.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za odnose s javnošću i informiranje u Uredu za odnose s javnošću u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Ena Mrakužić, mag.nov.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za znanstveni savjet u Uredu za znanstveni savjet u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Ana Vitez, mag.pharm.inv.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za upravljanje kakvoćom u Uredu za upravljanje kakvoćom u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Mateo Orešić, mag. comm.